Zpět

DESIGNPLAVKY - novinka na českém trhu

Představujeme Vám zbrusu novou kolekci originálních českých plavek. Odhalte své sexy tělo v úplně jiném světle

DESIGNPLAVKY - jak a proč

Nestihly jste pořídit plavky na novou sezónu, nebo jste si jen v džungli nevkusných vzorů, přeplácaných střihů a nepadnoucích nadměrných velikostí prostě nemohli vybrat? Také jste toho názoru, že krása ženského těla spočívá v jeho křivkách, které by měly vyniknout v tom nejlepším světle?

Slečny, paní, dámy, svetrová sezóna je dávno za námi a právě léto je čas, kdy horké letní dny směle lákají k vodě, kde se v plavkách s hrdostí můžete pochlubit tím, jak skvěle vypadáte.

Odhalte proto to, co by v jiných plavkách zaniklo - Designplavky nabízí širokou škálu barev, střihůvelikostí, které lze mezi sebou vzájemně variovat. V těchto plavkách nezapadnete - subtilní a současně netradiční střihové řešení zakryje podstatné a nechá dokonale vyniknout přitažlivost ženských tvarů, kterým tak dává dostatečný prostor pro opálení. Dominantní řasení na spodním díle plavek efektivně tvaruje klenutí zadečku a trojúhelníčková podprsenka nabízí variace buď klasického šněrovací střihu, nebo v obměnách doplněného o kovové kroužky.

 Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI

Také se Vám stalo, že jste si chtěla ať už na dovolenou, k vodě, nebo jen pro opalování na zahradu pořídit plavky, ale narazila jste jen na "padáky" podléhající zrovna aktuálním módním výstřelkům? To si potom člověk pokládá otázku: Copak se u nás nedají sehnat vkusné plavky pro ženy drobnějších postav?

Všude se propaguje zdravý životní styl a za vzor bývají dávány štíhle slečny s pevným tělem. Jak je tedy možné, že pak většinou neseženete nic jiného, než obrovské trojůhelníčky, které svými rozměry zasahují pomalu až na záda a plavkové kalhotky, v nichž si připadáte bez urážky jako babka? 

A co ty divoké vzory? Kytičky, kostičky, vylepšené ještě o nějaké ty korálky, flitry, řetízky a jiné... Chcete-li maskovat nedostatky - ok, proč ne.  V opačné případě nač se schovávat? Chápu že ne všechny dámy si to mohou dovolit, ale proč to upírat těm, které se nemají nebo nechtějí mít za co stydět?

Tento fakt mě přivedl na myšlenku, že určitě nejsem jediná, která si chce dopřát alespoň trochu toho zdravého sebevědomí a tak jsme v rámci týmu značky Designmix našli alternativu.

Zatímco zahraniční trh rok co rok chrlí nepřeberné množství barev a hlavně střihů, na českém trhu se design plavek nejspíš zastavil v čase. Zdálo se nám, že tomu chybí určitá špetka svěžesti a sexappealu. Vrhli jsme se proto do projektu Designplavek, které svojí koncepcí nabízí střihy, v nichž se vaše ženskost neztratí.

Ne každému sedí jedna velikost jak u kalhotek, tak i u podprsenky - nechali jsme tedy prostor pro kombinace. A to nejen velikostí, ale i střihů a barev. Proč se upínat na vzory, které podléhají nestálosti módních trendů, když jste v nich už za rok out?

Nadčasovost se nese v jednoduchosti, z toho důvodu jsme na ni společně s jednobarevností vsadili . Lépe se kombinuje a navíc jednolitost neodpoutává pozornost od ženských tvarů. Ty byly jedním z hlavních priorit i ve vytváření střihů - čím míň, tím líp.

Pak už zbývalo jen jediné - hurá do plavek! ))