Zpět

Vánoční dárek formou voucheru

Nově nabízíme možnost objednání voucherů, které jistě oceníte při vybírání Vánočních dárků ))

 

Vánoce a každoroční dilema s výběrem dárků

Nevíte si rady jaký dárek vybrat? Bojíte se že se netrefíte do vkusu, velikosti nebo barvy? Sháníte dárek na poslední chvíli? Chcete mít jistotu, že dárek, který jste darovali, opravdu udělá radost, ale zároveň zůstane překvapením?Chcete si ulehčit starosti s běháním po přelidněných obchodech?

Pro takové z Vás máme řešení ve formě voucherů, kdy si podarovaný jednoduše vybere dárek podle své libosti. Nabízíme vouchery v hodnotě 500,- ; 1000,-; 1500,-2000,- Kč. Všechny se vztahují jak na Designtrička, Designplavky tak i na Designsvíčky.

 Jak to funguje?

Přes objednávkový formulářzakoupíte darkový voucher v příslušné hodnotě, který Vám následně zašleme v tištěné podobě. Tu pak jen stačí vložit do obálky, nadepsat jménem obdarovaného a položit pod stromeček. Obdarovaný si pak v určené hodnotě vybere z nabídky Designmixu, co se mu bude líbit a podle instrukcí na zadní straně kuponu, uvede do poznámkyspecifický kód. Následně se pak už  může těšit, až mu dárek přijde poštou. Jednoduché, ne? ))

Zatímco jiní ve víru předvánoční horečky vybírají dárky v nákupních centrech, vy zatím můžete pěkně spokojeně a bez stresu v pohodlí domova ležet s nohami nahoře ))

 podmínky voucheru:

  • splatnost voucheru je do konce března 2015
  • voucher je nesměnitelný za penízene
  • vyčerpaná částka se nevrací
  • uplatněný voucher zahrnuje dopravu ZDARMA
  • částku přesahující hodnotu voucheru je potřeba doplatit bankovním převodem
  • voucher se vztahuje na všechny produkty designmix.cz

Krásné prožití Vánočních svátků a nezapomenutelný vstup do Nového roku Vám přeje team Designmixu

X